maandag 16 mei 2011

Maaike Neuville en Barbara Sarafian in nieuwe VTM-reeks ‘Clan’

Vlaamse actrices Maaike Neuville en Barbara Sarafian in nieuwe VTM-reeks ‘Clan’, opnames nieuwe dramaserie 'Clan' starten nog deze zomer.

In augustus gaan de opnames van start van 'Clan', een nieuwe tiendelige dramareeks met een flinke dosis humor en mysterie, en Maaike Neuville en Barbara Sarafian in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over vier vrouwen die de moord beramen op hun onhebbelijke schoonbroer, de man van hun vijfde zus.

De vijf zussen worden vertolkt door Barbara Sarafian, Kristine Van Pellicom, Inge Paulussen, Ruth Becquart en Maaike Neuville. Dirk Roofthooft geeft gestalte aan de omstreden schoonbroer.
'Clan' wordt voor vtm geproduceerd door Caviar, met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds. De regie is in handen van Kaat Beels en Nathalie Basteyns. Malin-Sarah Gozin en Bert Van Dael tekenen voor het scenario.

VTM maakt dus een nieuwe tiendelige top dramareeks met Maaike Neuville en Barbara Sarafian. De opnames beginnen eind deze zomer. Wanneer de uitzendingen starten is niet bekend.
In augustus gaan de opnames van start van ‘Clan’, de nieuwe tiendelige dramareeks op VTM. 
De commerciële zender belooft een reeks met ' veel humor en mysterie', en natuurlijk Maaike Neuville en Barbara Sarafian.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen