dinsdag 28 juni 2011

Actrice Maaike Neuville start in juli met opnames Vlaamse film "Weekend aan zee"

Actrice Maaike Neuville start in juli met opnames Vlaamse film "Weekend aan zee"

De opnames van "Weekend aan zee", het langspeelfilmdebuut van Ilse Somers, gaan op 4 juli van start in Oostende. Maaike Neuville, Marieke Dilles, Eline Kuppens en Ellen Schoeters spelen de vrouwelijke hoofdrollen.
De film gaat over vier vriendinnen, waaronder dus Maaike Neuville, die elkaar nog kennen van school. Hun vriendschap komt onder druk te staan tijdens een weekend aan de kust. De mannelijke hoofdrollen worden vertolkt door Michaël Pas, Matteo Simoni, Gunther Lesage en Stefaan Degand.
"Weekend aan zee" is een film in de "Faits divers"-reeks van VTM. Ilse Somers maakte al verschillende kortfilms, zoals "Joey-Joey" en "Sancta mortale". Ze werkte ook als scenarist aan "Olivetti 82", "Suske en Wiske" en "Witse".
Stefaan Degand uit 'De Ronde' in film 'Weekend aan zee' samen met Maaike Neuville.
Op 4 juli starten in Oostende de opnames van Weekend aan zee, een Vlaamse film over vier vriendinnen die naar jaarlijkse gewoonte zonder mannen samenkomen in het huis waar ze als tieners hun zomers doorbrachten.
In de hoofdrollen vinden we Maaike Neuville, Marieke Dilles, Eline Kuppens, Ellen Schoeters, Michaël Pas, Matteo Simoni, Gunther Lesage én Stefaan Degand, die we nog kennen als Dieter 'da mjeen dje nie' De Leus uit de Eén-reeks De Ronde. Het gaat om de debuutfilm van Ilse Somers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten