vrijdag 11 januari 2013

Nieuwe film met Maaike Neuville "Weekend aan Zee" is populair bij de ladies nights


Nieuwe film met Maaike Neuville "Weekend aan Zee" is populair bij de ladies nights

De voorbije dagen werd de film 'Weekend aan Zee' van cineaste Ilse Somers met Maaike Neuville, Marieke Dilles, Eline Kuppens, Ellen Schoeters , Michaël Pas, Matteo Simoni en Kevin Janssens, tijdens de eerste Ladies Nights op veel enthousiasme onthaald.


De romantische komedie met Maaike Neuville in de hoofdrol onthaalde reeds meer dan 5000 geamuseerde dames die aangenaam verrast waren. De film gaat over de vriendschap tussen vier hartsvriendinnen, die tijdens hun laatste reünie aan zee op de proef wordt gesteld.
Enkele reacties:

"Eindelijk nog eens een film waar ik zorgeloos buitenkwam".
“Er was enorm veel ambiance in de zaal, ik ga de film met plezier nog eens gaan kijken”.

Volgende week staan er nog 9 Ladies Nights gepland, namelijk in Mechelen, Turnhout, Aalst, Aarschot, Lommel, Genk, Sint-Niklaas, Maasmechelen en Lanaken.

‘Weekend aan Zee’ is een productie van Vivi Film & vtm en gaat op 18 april in première in Antwerpen. Op 25 april zal de film met Maaike Neuville te zien zijn in de Vlaamse bioscopen.

De film is ook de eerste vtm Faits Divers - film uit de derde reeks en wordt verdeeld door Starway Film Distributie die vorig jaar ook ‘Code 37 - de film’ op hun palmares mocht schrijven met maar liefst 300.000 bezoekers.

Inwoners Oostende gratis naar première Weekend aan Zee met Maaike Neuville.

Op 6 april kunnen Oostendenaars naar een gratis avant-première van Weekend aan Zee. De film, met onder meer Maaike Neuville, Stefaan Degand en Kevin Janssens, werd in de zomer van 2011 opgenomen in en rond Oostende.

Daarom kunnen inwoners van Oostende gratis naar een avant-première. Tickets zullen uitgedeeld worden in Café Stella, waar ook verschillende opnames voor de film met Maaike Neuville plaatsvonden. De tickets worden uitgedeeld op donderdag 8 maart om 11 uur in Café Stella - bij Luc.

Romantische komedie

Weekend aan Zee is een romantische komedie van Ilse Somers. Vier vriendinnen waaronder Maaike Neuville vertrekken samen voor de laatste keer op reünieweekend naar zee. Ze hebben (naast een paar valiezen met kleren ongetwijfeld) elk hun eigen geheim en één motto: mannen zijn niet toegelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten