maandag 1 augustus 2011

Maaike Neuville vanaf 26 oktober 2011 in bioscoopfilm Code 37

Maaike Neuville vanaf 26 oktober 2011 in bioscoopfilm Code 37.
Vanaf 26 oktober loopt Code 37 - de film in de Vlaamse bioscoopzalen. Onlangs werd een nieuwe trailer voor de film met Maaike Neuville op de wereld losgelaten.
De film is gebaseerd op de populaire VTM-reeks Code 37. Naast Veerle Baetens, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver en Michael Pas hebben ook Nathalie Meskens (Kaat & Co, Tegen de sterren op), Maaike Neuville (Katarakt, De Smaak van De Keyser), Aline Van Hulle (Smoorverliefd), Peter De Graef (David) en Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou) een rolletje in de film.
Code 37 - De film zal in het Gentse nachtleven spelen, meer bepaald rond de prostitutie van studentes.
In de trailer is muziek te horen van Intergalactic Lovers. Die groep gaat de soundtrack van de film verzorgen.
Code 37, het u welbekende vtm-kijkcijferkanon, is nog maar twee seizoenen jong, maar ondertussen niet meer van het scherm weg te denken. U heeft vol enthousiasme het tweede seizoen gevolgd, maar bent nu hopeloos in een zwart gat verzeild geraakt? Geen nood, want Veerle Baetens, Michaël Pas en collega's zijn ondertussen klaar met de opnames voor de bioscoopfilm, geregisseerd door Jakob Verbruggen.

Spelen ook mee: Maaike Neuville, Nathalie Meskens en vele anderen. Bent u nu nóg niet overtuigd? Wel, de soundtrack wordt verzorgd door Intergalactic Lovers! Zeg nu nog eens dat u vanaf 26 oktober de bioscoop niet zal bestormen.
Op 26 oktober komt dus de verfilming van de vtm-misdaadserie 'Code 37' in de Vlaamse bioscoopzalen. De hoofdrollen worden, net als in de serie, gespeeld door Veerle Baetens, Michaël Pas, Gilles De Schrijver en Marc Lauwrys.
De film gaat over de prostitutie in Gent. In een sekscinema wordt een bekende schrijver aangerand, terwijl hij een afspraakje had met een jonge studente. Nadat hoofdinspecteur Hannah Maes en haar team erachter komen dat in de club Sin City veel studentes klanten oppikken, starten ze met een undercoveractie. De zaak neemt een persoonlijke wending als blijkt dat de eigenaar van zowel Sin City als de sekscinema de oom van Roos is.
Code 37 werd geproduceerd door Dirk Impens van Menuet en de regisseur van dienst was Jakob Verbruggen. Andere acteurs die meespelen zijn ondermeer Geert Van Rampelberg, Carry Goossens, Maaike Neuville en Nathalie Meskens.
Na de serie komt nu dus ook Code 37 met de langverwachte film. De makers hebben intussen een voorsmaakje vrijgegeven door middel van een veelbelovende officiële trailer.
In de film moet Hannah Maes (Veerle Baetens) en haar team van de zedenrecherche weer een zedenmisdrijf oplossen. De opnames zijn nu afgerond en de film zal eind oktober te zien zijn in de zalen.
Synopsis
Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.
Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…
De film speelt vanaf 26 oktober in verschillende bioscopen in Vlaanderen. ‘Code 37: de film’ werd geproduceerd door Dirk Impens van Menuet en de regisseur van dienst was Jakob Verbruggen. En net als in de serie zit er veel actie, geweld, naakt en seks in.
Naast Veerle Baetens zijn ook onder meer Gilles De Schrijver, Michaël Pas, Marc Lauwrys, Nathalie Meskens, Maaike Neuville, Geert Van Rampelberg, Carry Goossens in de film te zien.

 Hoe moet het verder met Hannah Maes? Voor de fans van 'Code 37' is het na het bloedstollende tweede seizoen aftellen naar de lancering van de film. Vanaf 26 oktober 2011 maakt het team van Hannah Maes de Vlaamse bioscopen onveilig. Voor wie niet kan wachten, onthullen de makers nu al een tipje van de sluier...
'Code 37 - de film' focust op de zogenaamde privé-queeste van Hannah Maes (Veerle Baetens). Ze wordt geconfronteerd met een zedenzaak die alleen kan opgelost worden als ze erin slaagt ook haar eigen familiegeheimen te ontrafelen. En daarvoor moet Hannah keuzes maken die eigenlijk niemand wil maken...
De film wordt, net als de serie, geproduceerd door Dirk Impens van Menuet ('De Helaasheid der Dingen') en geregisseerd door Jakob Verbruggen. De opnames van de film liepen dit voorjaar. De release van de film op 26 oktober 2011 zal gepaard gaan met een grootse première...
Bekijk hier de trailer van de super spannende Code 37 film met Maaike Neuville: